open
close

Beter in je vel zitten door goed voor jezelf te zorgen

Ben jij een wedstrijd aan het rennen zonder finishlijn? Of heb jij alle medailles al hangen, maar ontbreekt het je aan voldoening? Loop je vast in je eigen route? Nice Life Coaching & Psychologie brengt rust én effectieve beweging bij psychische en fysieke knelpunten.

Ervaar jij:

 • Vermoeidheid
 • Pijn of stijfheid in je nek en/of schouders
 • Stress of spanningen
 • Prikkelbaarheid
 • Onvrede
 • Gemis aan voldoening
 • Gemis aan richting
 • Worsteling of vertwijfeling
 • Burn out of bore out klachten

Wil jij:

 • Energie hebben om te doen waar je van houdt
 • Ruimte voor jezelf
 • Rust in je hoofd en je lijf
 • Focus
 • Zelfvertrouwen
 • Persoonlijke groei
 • Productiviteit
 • Tevredenheid
 • Zingeving

Bijna iedere vrouw tussen de 20 en de 60 jaar ervaart een behoorlijke belasting. De verwachtingen liggen hoog en de mogelijkheden zijn inmens. Iedereen om je heen lijkt het fantastisch te hebben. En dat wil jij ook!

Alleen heeft ieder levenspad ook zijn hobbels waar je mee moet zien te dealen. Wanneer je niet goed voor jezelf zorgt, voorbijgaat aan jouw grenzen of behoeften, gaat dat ten koste van jouw energiebronnen. Slecht slapen, hoofdpijn, vermoeidheid, piekeren, minder focus, gejaagdheid, irritaties, vertwijfeling… Allemaal signalen die jou laten weten dat het anders moet. Maar hoe dan?

Je eigen gedachtes kunnen je soms behoorlijk in de weg zitten. Wat als het me niet lukt, wat als ik iets mis, wat als ik een fout maak, wat als de ander mij niet goed vindt, wat als…. Angst voor negatieve consequenties kunnen je veel spanning geven, waardoor je geneigd bent nog harder te rennen. Ik help je anders naar je gedachtes te kijken en plaats te maken voor vertrouwen en daarmee ontspanning.

Gun jezelf een Nice Life!

Voor wie:

 • Je bent zelfbewust en hebt behoefte aan reflectie;
 • Je hebt behoefte aan ruimte voor jezelf en je talenten;
 • Je ervaart stress;
 • Je hebt angsten;
 • Je hebt energie tekort;
 • Je hebt alles en toch mis je iets;
 • Je voelt spanning in je nek, schouders, rug of hoofd;
 • Je voelt twijfels en onzekerheden over belangrijke zaken in je leven (werk, relatie, kinderen).

Vrouwen zoeken balans

Ambitie tonen op het werk, een goede vriendin, vrouw en of moeder zijn, zorgen voor ouders, sporten, het bijhouden van de sociale agenda en dat bovendien ook nog allemaal verpakken in een mooi plaatje voor Social Media.

De ervaring en cijfers leert ons dat het vooral vrouwen zijn die dit soort conflicten ervaren. Veel vrouwen gaan voorbij aan hun eigen fysieke en mentale behoeftes, permitteren zich geen tegenslagen, besteden veel energie aan het tevreden stellen van “energie-eisers” of staan continu “aan”. De strijd in het “moeten” kost op den duur meer, dan dat het oplevert!


Werkwijze

Ik ben psychologe met een achtergrond in de fysiotherapie. Ik werk vanuit mijn Nice Life Coachingsmodel, waarin zowel de fysieke- als mentale oplossingsrichtingen jou helpen om een prettigere balans te vinden.

Coaching
Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Beiden hebben hun manieren om jou iets te vertellen. Wanneer spanning- en angstgedachten regeren, komt dit ook tot uiting fysiek. Hoe harder je ertegen strijdt, hoe sterker de signalen worden. De sleutel ligt in beiden. Ik denk en werk daarom zowel met de taal van het lichaam als van het brein.

Wat levert het op
Aan het einde van de coaching weet en voel jij welke invloed jij hebt op jouw welbevinden. Je weet hoe je beter om kan gaan met jouw innerlijke conflicten. Je voelt je beter in je vel omdat de aanpak die jij kiest je goed doet! Met rust en ruimte creëer je energie voor voldoening en groei. En dat voelt nice!

Meer over mijn NLC-model

Tarieven

Telefonisch: ben ik wie en wat je zoekt?
kosteloos
Intakegesprek: Verdieping van jouw vraagstelling: Waarom ben je hier en wat wil je bereiken? Samen formuleren we de stappen die nodig zijn om daar te komen
€ 80,-

Vervolgaanpak in overleg, mogelijkheden:

In gesprek aan tafel: therapie/coaching
€ 90,-
Beeldbelgesprek
€ 80,-

Ik lever onverzekerde zorg, omdat ik jou dan meer kan bieden: geen bureaucratie, geen protocollen en geen wachtlijsten. Indien je probleem ook invloed heeft op je werk, kun je je werkgever eventueel vragen om bij te dragen. In dat geval geldt een zakelijk tarief. Indien je een afspraak hebt staan en je kunt onverhoopt niet komen, laat dit dan 24 uur van tevoren weten. Mocht je niet tijdig annuleren dan ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.Mijn visie:
Ik geloof in het samenspel tussen lichaam en geest. Zowel versterkend als uitputtend. Gedachtes kunnen ons fysiek en mentaal behoorlijk op slot zetten. Door los te laten wat je krampachtig vasthoudt, creëer je ruimte om te bewegen vanuit jouw waarden!

Mijn missie:
Ik wil vrouwen coachen naar een Nice Life. Een leven met voldoening en genoeg energie, zelfs in een druk bestaan of bij tegenslag. Een leven waarin je de hobbels kan verdragen, door jouw wijze van reageren.


Over Sharon:

Ik vind de mens fascinerend. Ik hou ervan haar te analyseren vanuit hetgeen zij laat zien, laat horen en laat voelen.

Ik ben 44 jaar en woon samen met mijn 3 prachtige meiden in Geervliet. Het is bij ons een levendige boel en we hebben te maken met de bekende agendavraagstukken, zoals in ieder gezin.

Ik ben mijn loopbaan gestart als fysiotherapeute en heb na enkele jaren de overstap gemaakt naar de psychologie. Mijn gehele carrière ben ik al bezig met de beweging van mensen. Ik vind de mens fascinerend. Ik hou ervan haar te analyseren vanuit hetgeen ik zie, hoor en voel. De ene keer in gespreksvorm, de andere keer in stilte. Analyseren doe ik niet alleen met anderen, maar ook met mijzelf. Want, ook ik ben mens en ook ik heb dus te maken met de mooie en minder mooie lessen van het leven. In mijn streven naar meer, heb ik gejongleerd met vele ballen.

Ervaringsdeskundige
Mijn kennis van het lichaam zorgde ervoor dat ik mijn fysieke grenzen zelden overschreed. Waar ik wel aan voorbijging, waren mijn eigen interne behoeften. In mijn race naar de top, ontbrak de interne rust om te beseffen wat ik met al die ballen bereikt had.

Momenten van teleurstelling en stilstand waren nodig om tot belangrijke inzichten te komen. Inzichten over mijn valkuilen. Inzichten over mijn behoeften en eigen waarden en hoe mijn aanpak dit zelf in de weg stond.

Ik ben beter voor mijzelf gaan zorgen door zorgvuldig om te gaan met mijn interne signalen en bewuster te kiezen voor wat ik doe en niet doe. Voorheen vloog ik met hoge snelheid overal doorheen. Nu haal ik mijn energie uit wat ik doe, voel, proef, ervaar en waar ik naartoe beweeg, omdat ik het met aandacht beleef!

Iedere vrouw een Nice Life!
Het leven is zeker niet altijd “nice”, maar de wijze waarop je ermee omgaat, heeft wel invloed op wat het voor jou “nice” maakt. Ik gun iedere vrouw een Nice Life. Met mijn ervaring en achtergrond kan ik vrouwen helpen hun voldoening vanuit een andere aanpak te (her)vinden. Daarom ben ik met Nice Life Coaching & Psychologie begonnen. Wil jij weten hoe jij jouw Nice Life kan bereiken? Maak vandaag nog een (telefonische) afspraak met me!

Therapie / coaching
Ik ben psycholoog NIP en werk onder andere vanuit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT).


Contact

Mijn werkruimtes zijn in Geervliet & Rotterdam
06 21877505
sharon@nicelifecoaching.nl

KVK 69666229
BTW-id NL002176551B70


Copyright 2022 – Nice Life Coaching
by Sharon Vitalis

Site by Alsjeblaft!